Turn groepen

Het turnaanbod binnen de vereniging:

 • Turnen groep 3 t/m 8
  Tijdens deze lessen wordt er gewerkt aan de grondvormen van bewegen en de basis turnvaardigheden. In een opbouwende lijn wordt dit uitgebreid met gerichte turnoefeningen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende gym- en turntoestellen.
  Het doel is om in uitdagende situaties de technieken van het turnen aan te leren waarbij iedereen op zijn eigen niveau me kan doen en waarbij plezier en samen bewegen voorop staan.
  Deze groep kan ook meedoen met de (onderlinge of regionale) gymwedstrijden. De kinderen leren op 4 toestellen een oefening en mogen die tijdens de wedstrijd laten zien aan de jury. Heel spannend, maar ook een leuke uitdaging om verder te komen in de sport.

   
 • Turnen 12+
  Ben je nog niet klaar met turnen en zit je niet meer op de basisschool dan kun je je tijdens deze lessen verder te ontwikkelen. Natuurlijk op je eigen niveau en met veel plezier. 

     
 • Turn+
  Wil je naast de reguliere turnles nog meer oefenen, dan kan je elke zaterdag extra trainen. Iedereen is welkom, maar er zijn wel een paar voorwaarden.
  Je beheerst de basis oefenstof die tijdens wedstrijden geturnd moet worden en je doet me aan wedstrijden en demonstraties.
  De trainingen bestaan uit oefeningen voor kracht, lenigheid en/of ballet. En daarnaast wordt er in groepjes geoefend op de 4 verschillende toestellen die centraal staan tijdens wedstrijden.

   
 • Selectie
  Op basis van talent, enthousiasme en doorzettingsvermogen kan de leidster een lid uitnodigen deel te nemen aan de selectie. Je krijgt dan verdieping op de technieken van het turnen en krijgt extra begeleiding om het beste uit jezelf te halen.
  Dit vergt wel enige discipline en wij verwachten 100% inzet. Je bent aanwezig bij alle trainingen en je doet me aan alle wedstrijden en demonstraties.

 

Heb je interesse in 1 van de bovenstaande lessen, kom dan eens kijken tijdens de les. Of nog beter, kom gezellig meedoen. Je mag 2x keer gratis deelnemen voordat je hoeft te beslissen.

Voor aanmelding van een proefles, stuur een email naar info@gsvletsmove.nl. Via de mail krijg je alle verdere informatie.