Overige groepen

Het overige aanbod binnen de vereniging

 • Peuter/kleutergym (vanaf 2,5 jaar t/m groep 2)
  De kinderen leren op een speelse manier hun motoriek te verbeteren door te klimmen, klauteren, duikelen, balanceren, rollen en zwaaien. Maar er is nog veel meer. Ook de sociale vaardigheden als samen spelen, wachten op je beurt en elkaar helpen worden volop geoefend. Peuter/ kleutergym zorgt voor een goede basis om door te stromen naar één van de andere sporten binnen de vereniging.

   
 • Turn2freerun (freerunning)
  Freerunning is een uitdagende sport waarbij je je snel verplaatst over verschillende obstakels. Je leert springen, draaien, vallen, flippen, klimmen en hangen zodat je dit op je eigen niveau kunt toepassen in uitdagende parcoursen. Turn2freerun is voor iedereen. Jongens en meiden van alle leeftijden. In de les wordt gewerkt aan techniek en conditie voor stoere tricks en moves.

   
 • Dance-mix (vanaf groep 1)
  Bij dancemix worden verschillende dans- en muziekstijlen gecombineerd tot een choreografie voor verschillende optredens, demonstraties en de Dance2Demo. In de lessen wordt er elke week een stukje van een choreografie aangeleerd en is er ook aandacht voor beweeglijkheid, creativiteit, uitstraling en presentatie.
  Bij de jongere kinderen worden er naast dansen ook spelvormen op muziek gebruikt.

   
 • Sportfit 50+
  Voor dames en heren die sportief bezig willen zijn bieden wij gevarieerde lessen om fit te blijven. De les start met een warming-up op muziek. Daarna volgt een balspel of speciale oefeningen om spieren te trainen. De oefeningen zijn afgestemd op de leeftijd zodat er geen blessures ontstaan.

   
 • Damesgroep turnen
  Heb je altijd geturnd of gedanst en is dat gestopt omdat er in je groep niemand meer overbleef. Dan hebben wij misschien nog wel een super leuke club sportende dames waar je je bij aan kunt sluiten. In een sportieve en gezellige sfeer wordt er elke week getraind op bepaalde toestellen. Iedereen kan deze uitvoeren op zijn eigen niveau.

   

Heb je interesse in 1 van de bovenstaande lessen, kom dan eens kijken tijdens de les. Of nog beter, kom gezellig meedoen. Je mag 2x keer gratis deelnemen voordat je hoeft te beslissen.

Voor aanmelding van een proefles, stuur een email naar info@gsvletsmove.nl. Via de mail krijg je alle verdere informatie.